Pt. comenzi/For orders

bioyak@yakblumenhaus.ro

PRODUSE 100% BIO

"BECAUSE WE CARE !"

BioYAK partener ObstgartenKoch - Austria

Produse BIO

Fructe 100% Bio, FARA E-uri, Conservanti si Zahar !!!

# unic importator si distribuitor pentru Romania a produselor de exceptie ObstgartenKoch din Austria #

Siroupuri, nectaruri, sucuri, gemuri, marmelade, dulceturi, oteturi din vin, oteturi balsamice din fructe, miere, creme cu miere si altele 100% bio! produse de OBSTERGARTENKOCH din Austria cu o mare experienta in acest domeniu.

1.Gemuri, marmelade, dulceturi- din fructe 100% bio, obtinute in ferma proprie, cu experienta in domeniu si premiate cu aur ani la rand, produse de OBSTGARTENKOCH din Austria.

2.Nectar Bio 100% din diverse fructe, fara E-uri, conservanti, coloranti si zahar adaugat,obtinute in ferma proprie, cu experienta in domeniu si premiate cu aur ani la rand, produse de OBSTGARTENKOCH din Austria.

3.Suc Bio 100% din diverse fructe, fara E-uri, conservanti, coloranti si zahar adaugat,obtinute in ferma proprie, cu experienta in domeniu si premiate cu aur ani la rand, produse de OBSTGARTENKOCH din Austria.

5.Otet din fructe, otet balsamic, miere poliflora, si multe alte produse Bio 100%,obtinute in ferma proprie, cu experienta in domeniu si premiate cu aur ani la rand, produse de OBSTGARTENKOCH din Austria.

6.Vin din diverse fructe Bio 100%,obtinute in ferma proprie, cu experienta in domeniu si premiate cu aur ani la rand, produse de OBSTGARTENKOCH din Austria.

7.Schnaps, lichior si bauturi spirtoase din diverse fructe,obtinute in ferma proprie, cu experienta in domeniu si premiate cu aur ani la rand, produse de OBSTGARTENKOCH din Austria.

POLITICA DE RETUR A PRODUSELOR

- Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare de la primire, doar daca este USCAT definitiv sau peste 80% DETERIORAT din transport !

- Metoda de retur: Inlocuirea produsului cu alt produs similar !!!
- Costul transportului va fi suportat de catre cumparator !!!
Va multumim pentru intelegere.